REKLAMA
dnes je sobota 11.2. | svátek má Božena

Diskuse: „Goldu poženu k soudu a půjdu nejdál, kam až to půjde,“ zuří Jiří Pomeje

Kniha Zlaty "Goldy" Dvořákové rozpoutala peklo.

Nový komentář

storno odeslat

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Jana
19.04.10 - 20:01
zpráva
Golda je odpad této společnosti, každý se nějak živit musí a tak se roky živila, jako služebná. Už v době, kdy si Iveta myslela, že má vedle sebe poctivého člověka si její služka sbírala materiál pro svou současnou knihu. Nekoupila jsem si jí, jsem ráda, že ani nikdo z mé rodiny , ani mých známých. Jak je vidět, pro peníze by udělala Golda cokoliv, věřím, že to co Ivetě udělala, se jí tisickrát vrátí, on si jí osud najde sám. Ivety je mi upřímně líto. Obdivuji se jí, že se ještě z toho všeho nezbláznila, kdo by takový život, jaký má ona z nás chtěl žít?! Věřím, a přeju si, aby vydržela, aby se nevzdala a znovu začala zpívat.
Jana
15.04.10 - 19:11
zpráva
Goldo,je zřejmé,že závidíte Ivetě.Na rozdíl od Vás je hezká,a má co ukázat,což Vy nemůžete,neboť na Vás by se stejně nikdo nedíval.Vaši knihu bych nikdy nečetla,jsou to jen samé drby.Nu co Vám také zbývá při Vaší vizáži.Nějak na sebe upozornit musíte že?Dělá se mi z Vás zle Jana
Jana
15.04.10 - 19:02
zpráva
Goldo,je zřejmé,že závidíte Ivetě.Na rozdíl od Vás je hezká,a má co ukázat,což Vy nemůžete,neboť na Vás by se stejně nikdo nedíval.Vaši knihu bych nikdy nečetla,jsou to jen samé drby.Nu co Vám také zbývá při Vaší vizáži.Nějak na sebe upozornit musíte že?Dělá se mi z Vás zle Jana
sd
12.03.10 - 08:50
sd
Golda je nejleppšííííí
djp§
12.03.10 - 08:49
Golda
Zlato, fandím vám a moc děkuji za knihu!
iva
11.03.10 - 13:12
souhlas
tady do toho nevidime jak moc si obe ublizili ale iveta byla prvni kdo chtel psat knizku.mela jsem ivetu moc rada ale ted vim ze zdrava neni jen na sebe upozornuje chudinka asi mela golda duvod proc tohle dela
marus
11.03.10 - 13:06
souhlas
iveta je nemocna mela by se lecit o nikom se nepise denne jako o ni udelala spoustu chyb s ni zadny chlap nevydrzi.s goldou ale take nesouhlasim mela se zachovat jako dama je to hyena
Wanda
08.03.10 - 14:46
Pomeje by se měl starat o svý dluhy
Stejně ho Iveta brzy zase vykopne, až ho bude muset živit.A že Golda vydala knihu?A proč ne?Jak se k ní zachovali po těch létech služby?Nebýt jí, Iveta už tu dávno nebyla.Sloužila jim věrně do té doby, než se k ní začali chovat jako prasata a špinili jí.Já jí fandím, ať se ví, jaká je celá Iveta.
perla
09.03.10 - 05:01
RE: Pomeje by se měl starat o svý dluhy
Prosim te Wando, tady vubec nejde o to, jaka je Iveta!!! Tys to nepochopila ze?? Tak pro blbecka. Tady nejde o to poznat Ivetu a jeji spackany zivot ale tady jde hlavne o to, jak muze nekdo tak ubohy, vytahovat niterne soukromi velmi zname osoby. Jak se nekdo muze takhle snizit a mit na to zaludek se v tom hrabat a jeste z toho mit slastny pocit, ze to te ubozacce nandala s plnou paradou. Je mi z te osoby na bliti!!!
Wanda
15.03.10 - 22:32
Blbeček jsi ty, Iveta je už dávno za zenitem a kdyby se ke Goldě chovala slušně, tak by ta špína na povrch ani nevylezla.Nebýt Goldy, Iveta je pod drnem a Artur u táty.Nevím, proč mám pocit, že se tu Ivety zastává sám velký Pomeje?
Naďa
12.03.10 - 08:48
Sorry, ale neurážej tady cizí lidi. Jedinej blbeček jsi ty, protože ten tvůj názor je hnus. Golda udělala dobře, protože se tím Ivetě pomstila za všechno zlé, co jí Bartoška udělala. A že toho nebylo málo!!!!!!!
klouček
08.03.10 - 09:09
nesouhlas
Už jsem knihu četl, ale nic tam není tak zajímavého, co bychom už nevěděli. Jirko a ty k soudu vůbec nechoď, aby těm tam zrovna neposlali do lochu. Tak jak se říká, nejlepší obrana je útok.Ohánět se zákony EU, to fakt od Jirky sedí. Sice já bych knihu nepsal, ale jen proto, že bych se s těmi nulami nešpinil. Jdu si spravit náladu při poslechu Když ticho zpívá
:::
08.03.10 - 18:36
RE: nesouhlas
:-)
?
08.03.10 - 08:55
Co byste tu psali, Perlo a abcd,
kdyby první vydala knížku madam Iveta?:-)
perla
09.03.10 - 04:49
RE: Co byste tu psali, Perlo a abcd,
Blba otazka. Kdyby vydala knihu Iveta, urcite by nebylo tolik negativnich reakci od lidi.Myslim, ze by se i lepe prodavala. No a co bysme psali ? Urcite ne to same, co piseme o te svini Golde!! Iveta je proste Iveta , udelala spoustu chyb a zivot si tak nejak posrala ale to nikoho neopravnuje k tomu aby popisoval jeji osobni zivot a vytahoval na svetlo jeji zivotni propady. Je to hnus. Porad tomu nemuzu uverit, ze takovy clovek mezi nama zije. Ja jen doufam, ze je jedina a jedina snad zustane.
,,
17.03.10 - 09:18
RE: Co byste tu psali, Perlo a abcd,
Ježíš,Iveta vytáhla na svět i rozměry své dělohy,co se tu řeší?
perla
08.03.10 - 05:53
Souhlas
Tak zde s Jirkou souhlasim. Golda udelala velmi velky podraz na Ivetu. At uz se mezi nima stalo cokoliv, at se u Ivety doma stavalo cokoliv, nikdy ta dobra duse(cti svine), nemela nic z toho vynaset na verejnost. To udela jen opravdu chory a zly clovek. To jak se Golda stale vymlouva , proc tu knihu vlastne vydava, je ubohe. Vsak jak se rika, na kazdou svini se vari voda. A na Goldu uz bubla!!!
Zuzana
08.03.10 - 16:40
RE: Souhlas
Souhlasím, je to PRASÁRNA, co Golda udělala ...... neříkám, že Iveta je jednička, ale každý z nás udělá chybu a buď to dopadne dobře a nebo špatně, Tak to prostě v životě chodí. Ale "vydělávat" na tom, že vytáhnu Ivetino soukromí ..... Golda asi potřebuje peníze, tak proč by si nevydělala tímto způsobem ...CHUDINKA !!!!!!! Proč na Ivetu nevytáhne také to dobré ....to by si ale asi nikdo nekoupil, hold drby jsou drby, že Goldo ....
abcd
08.03.10 - 07:54
RE: Souhlas
Taky souhlasím, Golda potřebuje dostat po "rypci", aby pochopila, že takto se solidní člověk nechová. Je vidět, že je hloupá, nejspíš ji ukecal fenomén Zápal, ale důsledky ponese sama, pokud do toho opravdu Pomeje půjde. Za Zápalem stojí společnost a pokud nemá s vydavatelstvím smlouvu, že případný soudní postih bude řešit ona, tak radost z toho mít nebude, protože ty soudní tahanice nebudou stát za to. Kniha dle mého názoru bude propadák a zisk až tak enormní nebude, nikdo rozumný si knihu nekoupí, jen drbny báby a popř. nudící se důchodci a to až v levných knihách.
počasí
-6°C
jasno
-5°C
jasno
-4°C
jasno
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
video stream
soutěže