REKLAMA
dnes je pátek 10.2. | svátek má Mojmír

Diskuse: Zjistili jsme, kam se ztratil Tomáš Savka. Slehla se po něm zem!

Víme, co teď dělá, a komu patří jeho srdce.

Nový komentář

storno odeslat

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Míra
12.03.10 - 18:12
Autorce
Milá Lenko, nedá mi to, abych Vám pod Vaše dílo něco nenapsal. Zcela evidentně jste článek ani nečetla a z tiskové agentury stáhla. Samozřejmě s nulovou znalostí o tématu textu. Práskla jste tam samozřejmě ten nejnesmyslnější titulek, aby se nad tím hodně lidí pozastavilo. Nejenže to ale pak svědčí o vašich chabých kulturních znalostech, když se zde píše o tom, jak Tomáš Savka vystupuje na divadelních prknech a vy dáte titulek, že se po něm slehla zem! Nehledě na to, že necháte bez povšimnutí neskutečnou faktickou chybu, kterou vyrobila tisková agentura. Když si přečtete perex a zjistíte před kolika lety byl zpěvákův otec u věštkyně a kolik Tomáš Savka tvrdí, že mu tehdá bylo, trochu počty nesedí, nezdá se vám? Pokud se Vám na tuhle diskuzi nebude chtít odpovídat sem, napište mi na mail Lion438@seznam.cz Moc o odpověď prosím, protože by mi zajímalo, co Vy na to! S pozdravem náhodný čtenář Míra
počasí
-7°C
jasno
-6°C
jasno
-5°C
jasno
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
video stream
soutěže