REKLAMA
dnes je sobota 11.2. | svátek má Božena

Diskuse: Trapná Agáta Hanychová: Nepsalo se o ní, tak si vymyslela sex s Jágrem!

Prostřednictvím Žilkové si zajistila titulky bulváru.

Nový komentář

storno odeslat

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Věra
08.03.10 - 08:52
Poznámka
Vážení, Agátě nesaháte ani po paty. Je to půvabná a inteligentní dívka.To, že mají obě, její maminka Veronika i Agáta, smysl pro humor, ještě neznamená, že jsou hloupé. Už pan profesor Žilka, ke kterému jsem jako dítě chodila na flétnu, nám říkal, že nemá rád lidi bez smyslu pro humor. A co pan Werich? Já vám nemám tyhle lidi rád, co se nechtěj a neuměj smát.... Smějte se a nezáviďte.
Láďa
26.02.10 - 12:20
normální kráva
Tato dorota má svým vzledem sotva na průměr,ale navíc je velice blbá.To je snad nejhorší kombinace u ženského pohlaví.Možná jsou novináři trochu prostší,když se zabývají takovou nickou.Její máma není také žádná pěkná ženská,ale není tak blbá,snad.Pro mě je to normálná matrace a nepodařeným ksichtem,pravda pitomci je všude,normální člověk se s ní nezahodí.Chodit s ní ve dne po ulici musí být maso,možná nosí masku přiblblá dorota..
hloupej
25.02.10 - 11:08
Kdoví....
Kdoví, jestli je tahle polobrita vůbec v U.S.A..... Jestli se nenachází někde tady v nějakém Sanatoriu a neléčí se tam z nezměrné blbosti. O tom, že by se jí zbavila velice pochybuji. A její vypráskaná Matinka ? Jako by si z oka vypadly. V hlavě pískoviště a hrají si na "Celebnrity". Takové nuly si dokáží akorát neskutečně hloupě vymýšlet a hrát si na hvězdy jimiž nejsou, pokud vůbec kdy byly. Jejich blbost je nebetyčná.
redakce
25.02.10 - 10:43
slečna a knír
Pravda, ale stačilo jednou.
Jiří
25.02.10 - 09:07
realita
To je hrozná nána,s takovou nickou by se určitě Jágr zahodil.Nejen,že je pěkně hnusná,ale je i obnormálně blbá.Který slabouch se s ní může zahodit mě není jasné jasné.Koukat se ve dne na takovou kreaturu musí být ubyjející.Až už táhne k čertu,třeba do pekla nebo do Chánova,tam se ztratí se svým blbým zjevem.
Jiří
25.02.10 - 09:07
realita
To je hrozná nána,s takovou nickou by se určitě Jágr zahodil.Nejen,že je pěkně hnusná,ale je i obnormálně blbá.Který slabouch se s ní může zahodit mě není jasné jasné.Koukat se ve dne na takovou kreaturu musí být ubyjející.Až už táhne k čertu,třeba do pekla nebo do Chánova,tam se ztratí se svým blbým zjevem.
Jiří
25.02.10 - 09:06
realita
Jiří
realita
Jiří
realita
počasí
-6°C
jasno
-5°C
jasno
-4°C
jasno
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
video stream
soutěže