Nebyla vyplněna potřebná pole !!!
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Poznámka
Vážení, Agátě nesaháte ani po paty. Je to půvabná a inteligentní dívka.To, že mají obě, její maminka Veronika i Agáta, smysl pro humor, ještě neznamená, že jsou hloupé. Už pan profesor Žilka, ke kterému jsem jako dítě chodila na flétnu, nám říkal, že nemá rád lidi bez smyslu pro humor. A co pan Werich? Já vám nemám tyhle lidi rád, co se nechtěj a neuměj smát.... Smějte se a nezáviďte.
normální kráva
Tato dorota má svým vzledem sotva na průměr,ale navíc je velice blbá.To je snad nejhorší kombinace u ženského pohlaví.Možná jsou novináři trochu prostší,když se zabývají takovou nickou.Její máma není také žádná pěkná ženská,ale není tak blbá,snad.Pro mě je to normálná matrace a nepodařeným ksichtem,pravda pitomci je všude,normální člověk se s ní nezahodí.Chodit s ní ve dne po ulici musí být maso,možná nosí masku přiblblá dorota..
Kdoví....
Kdoví, jestli je tahle polobrita vůbec v U.S.A..... Jestli se nenachází někde tady v nějakém Sanatoriu a neléčí se tam z nezměrné blbosti. O tom, že by se jí zbavila velice pochybuji. A její vypráskaná Matinka ? Jako by si z oka vypadly. V hlavě pískoviště a hrají si na "Celebnrity". Takové nuly si dokáží akorát neskutečně hloupě vymýšlet a hrát si na hvězdy jimiž nejsou, pokud vůbec kdy byly. Jejich blbost je nebetyčná.
slečna a knír
Pravda, ale stačilo jednou.
realita
To je hrozná nána,s takovou nickou by se určitě Jágr zahodil.Nejen,že je pěkně hnusná,ale je i obnormálně blbá.Který slabouch se s ní může zahodit mě není jasné jasné.Koukat se ve dne na takovou kreaturu musí být ubyjející.Až už táhne k čertu,třeba do pekla nebo do Chánova,tam se ztratí se svým blbým zjevem.
realita
To je hrozná nána,s takovou nickou by se určitě Jágr zahodil.Nejen,že je pěkně hnusná,ale je i obnormálně blbá.Který slabouch se s ní může zahodit mě není jasné jasné.Koukat se ve dne na takovou kreaturu musí být ubyjející.Až už táhne k čertu,třeba do pekla nebo do Chánova,tam se ztratí se svým blbým zjevem.
realita
realita
realita