REKLAMA
dnes je sobota 11.2. | svátek má Božena

Diskuse: Bartošová TýTý skutečně dostala podvodem, hlasy jí koupil Pomeje! potvrdila Golda

Nový komentář

storno odeslat

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

ondra
14.04.10 - 20:54
golda je mrcha
i kdyby, o tebe nikdo nezakopne
ondra
14.04.10 - 20:52
golda je mrcha
golda je mrcha a neví, co by si ještě vymyslela. Ta je plná nenávisti a aby se z toho neposr..............
Simča
11.04.10 - 18:20
Iveta
Iveta umí krásně zpívat a lidé ji mají rádi. Pro by ji nedali hlasy. Každý přbuzný a známý dává co nejvíce hlasů. Tak o co vám jde? Ivetko fandíme ti.
zorka
28.03.10 - 17:03
ivetka
Vím jak se podvádělo u Borhyjky,teď se to ukázalo,Nova je podvod
včelka
28.03.10 - 16:59
Iveta
Jsem ráda že takovou Goldu nemám v okolí
jájina
28.03.10 - 16:57
Ivetka
nechte už Ivetu napokoji
Lili
23.03.10 - 15:27
Iveta
No, mě se zase chce zvracet z Bartošové a Pomejeho, ti dva zkrachovalci se hledali až se našli:-))
kk
11.04.10 - 18:17
RE: Iveta
A mně se chce zvracet z tebe.
bella
20.03.10 - 21:38
dopis
chce se mi z tak zvané paní důvěrnice zvracet
ooo
11.04.10 - 18:23
RE: dopis
Tak se vyzvracejte a bude vám lépe. Začněte od sebe a nestarejte se o druhé.
Tonda
12.03.10 - 17:33
Iveta je už za zenitem
Goldě věřím, že to tak bylo.Pomeje chtěl z Ivety udělat hvězdu, na které by se zase zviditelnil, ale nevěděl, že ona je velmi psychicky labilní a už na to nemá.Také na ni není nikdo zvědavý, má už svoje roky a jsou tu jiné a lepší zpěvačky.Pomeje bude ještě chvilku pořvávat do médií, než pozná, že z tohoto telete zlaté neudělá, kdyby se rozkrájel.Už se těším na její další excesy, co to bude tentokrál, Iveto?
fero
11.04.10 - 18:32
RE: Iveta je už za zenitem
Je to hon na člověka a tak už toho nechte. Sami máte máslo na hlavě.
kamila
11.04.10 - 18:25
Ty se těšíš na co? Jsi normální nána.
majka
11.04.10 - 18:22
Ale má na to, neodsuzuj Ivetu. Kdo v dnešní době není labilní?
akeba
12.03.10 - 09:30
iveta
Iveta si zaslouží podporu a ne stálé útoky např. od Goldy a médií kvůli penězům, které z toho plynou, protože každého (nadaného) člověka, který má dar od boha, je třeba si vážit a jsem přesvědčená, že Iveta Bartošová to nemá v životě vůbec lehké, Všichni máme chyby a rveme se se životem, jak to jen jde a jak to umíme. a odpykáváme si své karmické záležitosti. Nejslabší, kdo se neumí bránit, je pravidelně obětním beránkem. Postavení matky syna zvládala bez oporr y a ve svém byznysu to jako žena, která musí vydělat na vše, také nemá lehké - a v lásce a partnerství to nemáme lehké nikdo. Co jí vůbec vyčítáte. Podívejte se na svůj život. Je to otravné pořád číst ty banálnosti a útoky, ale je to otázka výdělku za práci bulvárního svět bez vnitřního konstruktivního uvědomění. Kdyby se někdo pověsil na vás, taky byste také nezůstali bez poskrvny, takže bulváre - boží mlýny melou pomalu ale jistě a vše se vrátí každému.
jájina
28.03.10 - 17:01
RE: iveta
Já si myslím,že jsou u nás důležitější věci než neustále někoho pomlouvat,je to zbabělost.Dávám vám za pravdu
Karin
23.03.10 - 15:34
Iveta jediné co si zaslouží je nakopat zadek s jejím slavným Pomejem:-))
Karin
23.03.10 - 15:25
Iveta jediné co si zaslouží je nakopat zadek s jejím slavným Pomejem:-))
helena
11.04.10 - 18:27
Nezáviď, aby tobě někdo nenakopl zadek.
VR
20.03.10 - 10:29
A proč si jako zaslouží Iveta podporu? Co ji známe, pořád se "dává do kupy".A pořád jí to nějak nejde. Sebevraždy už asi tři (byť tedy asi fingované), promiskuita, alkoholismus, nesolidnost, nespolehlivost.Zveřejňování největších intimností...A teď se ještě ukazují podvody...Už léta nic nedělá, je neskutečně líná, žije jen z toho, že prodává bulváru soukromí. Možná si zaslouží soucit, ale jen jako nemocná osoba, ne snad proto, že by k ní byl osud nějak nepříznivý. Všechno si zavinila sama.
sp
12.03.10 - 15:03
Co jí vyčítáme ? Lži a podvody na fanoušky, nebo třeba to, že vůbec není tak skvělá máma. Artur se bojí chodit do školy, děcka se mu smějí za máminy prsa a Pomejeho kecy. A taky to, že díky Ivetě Artur přišel o tátu, sice přísného, ale milujícího. Jediného člověka, který mohl v Arturově životě nastolit nějaký pořádek a zdravou výchovu. A to, že Iveta s Jirkou podváděli i na TÝTÝ mě vůbec nepřekvapuje. Jen mě je líto jiných zpěvaček, které celý rok pracovaly poctivě, hlasy dostaly od skutečných fanoušků a vyhraje to podvodem Iveta za rok života v bulváru, který sama s Jirkou nahání.
pp
11.04.10 - 18:29
ha,ha artur má dobrého otce? Jak jsi na to přišel? Je to děvkař.
hm
12.03.10 - 16:09
Co je to za story od sp?Pokud je to tak jednoduché koupit hlasy na TýTý,potom je něco špatně v organizování TýTý a nebo tato anketa umírá na úbytě.L.Š měl mnoho příležitostí stát se tím co popisujete,neučinil tak a naopak prohlásil,že I.B. zničí a protože má na to aby financoval nenávistné kampaně (viz zde) tak se to děje.Nikdo netvrdí,že je I.B dokonalá,ale zde se na přání L.Š koná prachsprostý hon na člověka za pomoci Goldy těšící se na mrzký peníz,že.
Carda
13.03.10 - 04:03
Co tady kecáš o L.Š. ? Napiš kde to prohlásil. Asi ho znáš jen z TV ne ? V soukromí je touhle šarádou znechucen, jediné o co mu jde, je aby byl Artur v klidu. Bohužel mu to neumožňuje ani Iveta, ani nabuzený Artur. Kdyby ho chtěl přes sílu, už ho dávno má.
Pro sp
13.03.10 - 13:16
Přesné,holá pravda!!! Zajímalo by mě,jak je možné,že se sociálka nezajímá o to,kdo a jak se stará o Artura,když se jeho maminka neobtěžuje ani pro chleba a mléko!?
hm
12.03.10 - 12:56
Jděte už do háje s tou pavlačovou tetkou zvanou Golda,která je lačná po penězích a pro ně je schopná čehokoliv.Ono vše má své meze,její žvásty se už stávají nevěrohodné a kdo ty její drby otiskuje také.
Hanka
16.03.10 - 09:06
Nedovedu si představit povahu člověka, který se staví léta jako nejlepší přítelkyně - kohokoliv - a pak prodává jeho soukromí. Chce to setsakra žaludek a vydávat knížku na narozeniny to už je hajzlovina. Iveta je labilní a fakt je, že už asi nenabídne fanouškům žádnou "Ameriku", ani to manželství s velkohubým Pomejem nebude životní terno. Ale to, co předvedla Golda, to dělá takové to zvířátko - no...jak se jen jmenuje....ono prý žere mrtvý maso....jo už vím hyena. Tak heyno Goldo - nech si chutnat.
Cherry
30.03.10 - 21:42
Souhlasim. Ivetu nemusim, myslim si, ze si muze za vsechno sama co se ji deje, dostala takove prilezitosti o kterych se beznemu cloveku ani nezda... no ale to co predvedla Golda hmmm myslim si ze je to svine, ktera udela pro penize vse!
počasí
-6°C
jasno
-5°C
jasno
-4°C
jasno
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
video stream
soutěže