REKLAMA
dnes je sobota 11.2. | svátek má Božena

Diskuse: Čápi s mákem: Sladká prsa Dolly Buster a Iveta z jiné dimenze

Hostí moderátorka Zuzana Belohorcová.

Nový komentář

storno odeslat

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

liba
03.09.10 - 22:54
pozdrav
je to vsechno naprosto hrozne fuj fuj
liba
03.09.10 - 22:54
pozdrav
je to vsechno naprosto hrozne fuj fuj
makura
03.09.10 - 21:40
capi s makem
Ahoj.Opravdu jsem se bavila.Libilo se mi seskupeni lidi a hlavne jejich osobite vystupovani.Super byla Dolly a zena z lidu,take Hajek.S pozdravem makura,usa
lanýž
03.09.10 - 10:07
Lanýž
Fakt sranda. Rádobyznalec a gastro expert z prvního dílu Hájek (mimochodem, vůbec nevím, co dělá, ale evidentně se snaží zviditelnit, jak se dá) se pěkně ztrapnil. Lanýž a hlemýžď! Někdo si hraje na high society a nemá na to :-) Evidentně se nechytala ani většina ostatních celebrit (až na poloněmecké umělkyně), Agáta radši mlčela a Iveta se snažila ukázat zbytky inteligence "je to ta největší dobrota". Mimochodem, lanýžový olej nic moc, chutná a smrdí jako plyn (ale sůl a zmrzka to možná vylepší :-)) )
Petra
07.09.10 - 21:27
RE: Lanýž
Dnes jsem se dozvěděla,že pan Hájek snad vlastní několik předních restaurací.Takže i když sympatický pán,prachy sice dělají člověka,ale občas něco chybí.Pokud nemám správné informace,omlouvám se.
Bára
03.09.10 - 07:54
belohorcová
no jo, bez nehtu se fakt "vařit" nedá. Svatá prostoto!
denisa
03.09.10 - 15:37
RE: belohorcová
Da se vařit,ale jakmile te sleduji kamery,tak chce kazdy vypadat dobre,natož ženská.
počasí
-6°C
jasno
-5°C
jasno
-4°C
jasno
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
video stream
soutěže