Nebyla vyplněna potřebná pole !!!
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
pozdrav
je to vsechno naprosto hrozne fuj fuj
pozdrav
je to vsechno naprosto hrozne fuj fuj
capi s makem
Ahoj.Opravdu jsem se bavila.Libilo se mi seskupeni lidi a hlavne jejich osobite vystupovani.Super byla Dolly a zena z lidu,take Hajek.S pozdravem makura,usa
Lanýž
Fakt sranda. Rádobyznalec a gastro expert z prvního dílu Hájek (mimochodem, vůbec nevím, co dělá, ale evidentně se snaží zviditelnit, jak se dá) se pěkně ztrapnil. Lanýž a hlemýžď! Někdo si hraje na high society a nemá na to :-) Evidentně se nechytala ani většina ostatních celebrit (až na poloněmecké umělkyně), Agáta radši mlčela a Iveta se snažila ukázat zbytky inteligence "je to ta největší dobrota". Mimochodem, lanýžový olej nic moc, chutná a smrdí jako plyn (ale sůl a zmrzka to možná vylepší :-)) )
RE: Lanýž
Dnes jsem se dozvěděla,že pan Hájek snad vlastní několik předních restaurací.Takže i když sympatický pán,prachy sice dělají člověka,ale občas něco chybí.Pokud nemám správné informace,omlouvám se.
belohorcová
no jo, bez nehtu se fakt "vařit" nedá. Svatá prostoto!
RE: belohorcová
Da se vařit,ale jakmile te sleduji kamery,tak chce kazdy vypadat dobre,natož ženská.